Hitsumabushi 5100yen

 

Finely chopped grilled eel with soy sauce based glaze over steamed rice, served with clear broth soup with eel liver
 
Hitsumabushi”is a popular grilled eel dish originally from Nagoya region.  You should try 3 different way to enjoy this dish.  Steamed rice topped with finely chopped grilled eel is served in a big wooden bowl.   Help yourself to serve one scoop into your rice bowl.  For the first scoop, eat it as it is. For the second scoop, you want to try it with "wasabi"Japanese horseradish,  and green onion.  For the third scoop, pour "dashi" fish broth.
 

 

Una-ju 4950yen

 

Grilled eel with soy sauce based glaze over steamed rice, served with clear broth soup with eel liver
 

 

Shira-yakizen 4950yen

 

Grilled eel with salt, served with a bowl of steamed rice and clear broth soup with eel liver

 

 

 

 

 

Kimo-iri-ju 5950yen

 

Unaju with grilled eel liver, served with clear broth soup with eel liver.

 

<A la carte>

Grilled eel with soy sauce based glaze     4600円
Grilled eel with soy sauce and wasabi     4600円
Grilled eel liver soy sauce based glaze     1000円
Simmered eel liver with soy sauce based broth  1000円 
Grilled eel liver with soy sauce and wasabi   1000円
Chilled tofu         400円 
Japanese pickled vegetable          400円
Fish cake        400円
Eel omelet        1000円
 
<Beverage>
Beer        650円
Hot Japanese "Sake" rice wine          450円
Cold "Sake"         550円
Non-Alcohol Beer  400円
Soft drinks 210円